Over Rijkse

Rijkse is meer dan 60 jaar actief in Zuidwest-Nederland. Dat kan dankzij een team van professionals. Het is namelijk de kennis én het werkplezier van onze collega’s wat ervoor zorgt dat wij kwaliteit leveren. Als team zijn wij accountant, fiscalist en adviseur, maar ook IT-specialist en loonadministrateur. We zijn één. Niet voor niets zegt Rijkse ‘samen bereiken we meer.’ Vanuit deze gedachte benaderen we ook onze opdrachtgevers. We staan naast organisaties, zelfstandig ondernemers en particulieren. Wil jij ook het verschil maken? Ben jij een rekenwonder of een ster in klantadvies? Dan leren we jou graag kennen!

 

 

Cultuur

Rijkse is een informele werkplek waar nieuwkomers zich snel thuis voelen. We benaderen elkaar heel persoonlijk. Geen ‘u’ of hiërarchische organisatie, maar gewoon ‘jij’ en ‘je’ binnen een platte bedrijfscultuur. We vinden een gezonde privé-werkbalans belangrijk. Er is ruimte voor ambities en we geven je veel vrijheid voor ontwikkeling. We luisteren naar jou.

Collega’s

Bij ons staat de deur altijd open. Je maakt daardoor net zo gemakkelijk contact met één van de vennoten, als met je collega’s op een andere afdeling. Het is een dynamische werkplek met samenwerking tussen verschillende specialismen: fiscaal, IT, accountancy en loonadministratie. Je leert van elkaars expertise en van frisse blikken of juist jarenlange werkervaring. Maar natuurlijk ontdek je ook de persoonlijke interesses van collega’s tijdens gezellige borrels en teamactiviteiten.

Klanten

Onze opdrachtgevers zijn heel divers. We ontzorgen grote organisaties en ondernemers in het MKB, maar we zijn er net zo goed voor particulieren. Dat betekent een afwisselend klantbestand en vereist ruime dossierkennis. In essentie zorgt Rijkse dagelijks namelijk voor zekerheid. We geven vertrouwen. Maar we hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact en goede communicatie. We denken graag mee met onze opdrachtgevers en stellen ons graag op als sparringpartner.

Diensten

Accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies, personeelsadvies en IT. Dat is de kern van ons pakket aan diensten. Zakelijke opdrachtgevers doen een beroep op Rijkse voor de administratie of het maken van de jaarrekening. Maar ook voor de personeelsadministratie, aangiftes, subsidiecontroles of IT oplossingen. Onze adviseurs worden ook ingeschakeld om na te denken over de concurrentiepositie van een bedrijf, een investering of een noodzakelijke reorganisatie. En particulieren, zij kunnen bij ons bijvoorbeeld terecht voor jaarlijkse aangiften of financieel advies.

Onze mensen

Morad Bobouh

Ik ervaar Rijkse als laagdrempelig en informeel. Anders dan ik bij vorige werkgevers heb ervaren. Het bevordert de kwaliteit van werken voor mij.

Karin Breur

Prive-werkbalans vind ik belangrijk. Bij Rijkse wordt er goed naar me geluisterd en ik krijg de ruimte om mezelf te zijn.

Remco de Nooijer

Ik kan hier naast een ondernemer staan en een sparringpartner zijn. Dat past mij heel goed.

Ira von Harras
Vereniging Zeeuwse Milieufederatie

Rijkse heeft een versterkende werking op de collectiviteit van mijn organisatie. Ze maken voor mijn gevoel deel uit van onze tribe.

Benny en Karin van Norden
Autobedrijf van Hoepen

De samenwerking draait niet alleen om cijfers. Er is brede, persoonlijke ondersteuning, waarbij het grote netwerk van Rijkse voor ons ook meerwaarde heeft.

Michel Staat
Delta Safe Security

Als ondernemer wil je geen uitgesteld antwoord. Je wilt graag snel een oplossing. Bij Rijkse krijg ik dat, via korte lijnen én met goed contact.
Heb je vragen over werken bij Rijkse? Staat jouw vacature er niet tussen maar ben je wel benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail ons!